Viesmīlības nozares izglītības programmu pedagogi - VENTSPILS TEHNIKUMS

Viesmīlības nozares izglītības programmu pedagogi

Pedagogs

Anta Garbare

MĀCĪBU PRIEKŠMETI:
Tehnoloģiskās dokumentācijas izstrāde,
Kalkulācija un uzskaite.
Dokumentu pārvaldība.
Ēdienu gatavošanas tehnoloģiskais process.
Produktu un izejvielu uzglabāšana.

Pedagogs, kvalifikācijas prakses un praktisko mācību pedagogs

Anna Pikta

 

Pedagogs, praktisko mācību pedagogs

Ilze Abriņa

 

Pedagogs, kvalifikācijas prakses un praktisko mācību pedagogs

Līga Filipoviča

MĀCĪBU PRIEKŠMETI:
Ēdienu gatavošanas tehnoloģija
Lietišķā saskarsme
Profesionālā ētika un lietišķā etiķete
Profesionālā saskarsme
Lietišķās sarakstes nodrošināšana un informācijas aprite
Tūrisma uzņēmuma darba organizācija
Tūrisma un viesmīlības pakalpojumu un papildpakalpojumu pārdošana
Viesu uzņemšanas dienesta pakaklpojumu nodrošināšana
Pārtikas produktu ražošanas izejvielu pirmapstrāde

Pedagogs, praktisko mācību pedagogs

Teiksma Alksne

MĀCĪBU PRIEKŠMETI:
Ēdienu gatavošanas tehnoloģiskais process,
Ēdināšanas uzņēmuma darba organizācija,
Miltu konditorejas izstrādājumu gatavošana,
Praktiskās mācības un kvalifikācijas prakse.

Praktisko mācību pedagogs

Uldis Ernstons

MĀCĪBU PRIEKŠMETI:
Praktiskās mācības,
Ēdienu gatavošanas tehnoloģija.

Pedagogs, praktiskās mācības, kvalifikācijas prakse

Mārtiņš Urbāns

MĀCĪBU PRIEKŠMETI:
Latvijas tūrisma resursi un producenti,
Tūrisma un viesmīlības uzņēmuma darbības pamatprocesi,
Kvalifikācijas prakse,
Praktīskās mācības,
Tūrisma pakalpojumi,
Tūrisma uzņēmuma darba organizācija,
Reģionu specifiskā tūrisma piedāvjuma analīze,
Telpu un vides sagatavošana vietu uzņemšanai.

Pedagogs, praktiskās mācības, kvalifikācijas prakse

Inta Tomsone

MĀCĪBU PRIEKŠMETI:
Telpu un vides sagatavošana viesu uzņemšanai,
Kvalifikācijas prakse,
Praktiskās mācības,
Viesu uzņemšanas dienesta pakalpojumu nodrošināšana,
Vienu mērķu grupu apkalpošana,
Prakse tūrisma un viesmīlības uzņēmumā,
Viesmīlības pamatprincipi tūrisma un viesmīlības uzņēmumā,
Paškontroles sistēma ēdināšanas uzņēmumā.

Eva Gorbenko

MĀCĪBU PRIEKŠMETI:
Tūrisma uzņēmuma organizācija,
Lietišķā komunikācija.

Pedagogs, kvalifikācijas prakses pedagogs

Laima Špude

MĀCĪBU PRIEKŠMETI:
Iniciatīva un uzņēmējdarbība,
Uzņēmējdarbības pamati,
Tirgzinības,
Uzņēmējdarbības pamati.

Harijs Egliens

MĀCĪBU PRIEKŠMETI:
Klientu mērķgrupu analīze,
Tūrisma uzņēmuma darbības pamatprincipi,
Tūrisma produkta veidošana,
Starpkultūru pakalpojumi,
Tūrisma pakalpojumi.

Dalīties: